Matematik
Omdrejningslegeme
27. marts 2008 af
hadsaa (Slettet)
Hej har problmer med følgende:
f(x)=x^3-3x
og har beregnet omdrejningslegemet i 4.kvadrant til 65,4349
Bestem den værdi af t for hvilken linjen med ligningen x=t deler punktmængden M i to dele der har samme areal.
På forhånd tak
f(x)=x^3-3x
og har beregnet omdrejningslegemet i 4.kvadrant til 65,4349
Bestem den værdi af t for hvilken linjen med ligningen x=t deler punktmængden M i to dele der har samme areal.
På forhånd tak
Skriv et svar til: Omdrejningslegeme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
