Matematik
Diff.ligning
27. marts 2008 af
hamdenanden3 (Slettet)
Har et problem.
En funktion f er løsning til differentialligningen y'=2x+5-y og linjen med ligningen y=1 er tangent til grafen for f.
Bestem en forskrift for f
På forhånd tak.
En funktion f er løsning til differentialligningen y'=2x+5-y og linjen med ligningen y=1 er tangent til grafen for f.
Bestem en forskrift for f
På forhånd tak.
Svar #1
27. marts 2008 af peter lind
Gæt på en løsning af formen ax+b.
Løs derefter differentialligningen y'=-y ved gæt eller separation af variable. Summen af disse er den fuldstændige løsning til differentialligningen.
Løs derefter differentialligningen y'=-y ved gæt eller separation af variable. Summen af disse er den fuldstændige løsning til differentialligningen.
Skriv et svar til: Diff.ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
