Matematik
beregning af en højde?
28. marts 2008 af
Michelle21 (Slettet)
Sidder med en trekant ABC, hvor man kender følgende stykker:
<A = 79 grader
<C = 64 grader
<B = 37 grader
lACl = 11 meter
Man skal først bestemme siden lBCl, som jeg får til at være 17,9422 meter, vha sinusrelationer. Er dette korrekt?
og hvordan beregner jeg "højden" fra B??
<A = 79 grader
<C = 64 grader
<B = 37 grader
lACl = 11 meter
Man skal først bestemme siden lBCl, som jeg får til at være 17,9422 meter, vha sinusrelationer. Er dette korrekt?
og hvordan beregner jeg "højden" fra B??
Svar #2
28. marts 2008 af Michelle21 (Slettet)
tusinde tak for hjælpen, havde troet det var lidt mere kompliceret... :-)
Go`weekend...
Go`weekend...
Skriv et svar til: beregning af en højde?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
