Biologi

Hjælp til eksamen

28. marts 2008 af svilshave18 (Slettet)
Heej :)
Jeg søger en ung pige/dreng til at hjælpe mig, hvis jeg kommer til biologi eksamen til sommer. det er en 24 timers prøve og vil derfor få brug for hjælp et par timer på selve dagen. Derop til kan også godt bruge hjælp til de sidste biologi afleveringer inden vi går til læse ferie. jeg bor lidt udenfor odense på fyn og går i 3.g. Jeg har biologi på A niveau. Håber at høre fra nogen..

Hilsen Camilla

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2008 af apandersen (Slettet)

Det er da vel ikke meningen at du må modtage hjælp på selve dagen, vel?

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2008 af Stenalt (Slettet)

#0 Det du søger er vist ikke helt legalt... Det vil blive betragtet som snyd som kan medføre bortvisning...

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2008 af blackduck (Slettet)

#1 og #2

Hvad baseres disse udtalelser på. Umiddelbart er jeg stærkt uenig, og i bliver nødt til at finde et direkte udtalelse fra ministeriet for at få mig (og resten herinde) overbevist om noget andet.

Selvfølgelig må man til en eksamen med 24 timers forberedelse få alt det hjælp man ønsker. En evt. lov der forbød dette ville jo også blot være ren proforma, da man ikke kan overvåge eleverne. Det er muligt at hjælp fra ens lærer er forbudt, i stil med at "spørgetimer" er det. Men hvis din far er professor i biologi må han mægtigt gerne hjælpe dig hele vejen igennem. Nu er uvm.dk i mine øjne elendigt designet, og det er selvfølgelig også svært at afvise at en regel eksisterer fremfor at finde en. Men heri: http://www.emu.dk/gym/fag/hi/uvm/eksamen.pdf er det i det mindste bekræftet, at man må arbejde sammen med andre fra historieholdet i løbet af de 24 timer.

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. april 2008 af krammedejlig (Slettet)

Det er fuldt ud lovligt at få alt den hjælp man kan til en 24 timers eksamen. Du må bruger bøger,internet, venner, familie, ja alt. men der bliver selvfølgelig forventet mere af vedkommende, efter 24 timers forberedelse, end ved 25 minutters forberedelse.

Skriv et svar til: Hjælp til eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.