Matematik
Hjælp, Vektor ?
29. marts 2008 af
delidolu (Slettet)
hejsaa
opgaven siger; bestem de værdier af t, for hvilke vinklen mellem vektorerne a og b er 60grader?
vektor a = (t;t+1) og vektor b = (-t;t+1)
Hååber i kan hjælpe ?
opgaven siger; bestem de værdier af t, for hvilke vinklen mellem vektorerne a og b er 60grader?
vektor a = (t;t+1) og vektor b = (-t;t+1)
Hååber i kan hjælpe ?
Skriv et svar til: Hjælp, Vektor ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
