Matematik
funktiontilvækst
30. marts 2008 af
jwan20 (Slettet)
Delta(y)=f(x0+h)-f(x0)
delta(y)=f(-½+h)-f(-½)= ½h^2-2½h
det jeg ikke forstå er hvordan får man ½h^2-2½h
tak
delta(y)=f(-½+h)-f(-½)= ½h^2-2½h
det jeg ikke forstå er hvordan får man ½h^2-2½h
tak
Svar #1
30. marts 2008 af dnadan (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=491724
Hold dig dog til en tråd!!
Hold dig dog til en tråd!!
Skriv et svar til: funktiontilvækst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
