Fysik
Bordtennisbold
30. marts 2008 af
05x-hc (Slettet)
Jeg har en t-s-graf for en bordtennisbold som falder lodret ned gennem luften under påvirkning af tyngdekraften og luftmodstanden, hvordan finder jeg den maksimale hastighed bolden kan opnå?
Svar #2
30. marts 2008 af Vinæs (Slettet)
Tricket er at se på formlen for et åben system hvor Ay=Emek
Du skal bruge luftmodstand=cw*A*s*p*v^2 og sætte den ligmed tyngdekraften=mg*s*1 og isolerer v.
Du skal bruge luftmodstand=cw*A*s*p*v^2 og sætte den ligmed tyngdekraften=mg*s*1 og isolerer v.
Skriv et svar til: Bordtennisbold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
