Biologi
Øjenfarve genetik!!
30. marts 2008 af
aisha_123 (Slettet)
Hey
Opgaven lyder sådan her:
4 personer, 14 børn
mormor= brun
morfar= grøn
Hvis de få 10 børn, hvilke øjenfarver ville de komme til at få?
farmor= brun
farfar= sort
Hvis de få 4 børn, hvilke øjenfarver ville de komme til at få?
Opgaven lyder sådan her:
4 personer, 14 børn
mormor= brun
morfar= grøn
Hvis de få 10 børn, hvilke øjenfarver ville de komme til at få?
farmor= brun
farfar= sort
Hvis de få 4 børn, hvilke øjenfarver ville de komme til at få?
Svar #1
30. marts 2008 af Bruger slettet (Slettet)
Hej Aisha,
Du må have en biologibog, hvor der står noget om, hvilke gener der koder for øjenfarve, og hvilke der har dominans?
Prøv lige at finde ud af det, for uden de oplysninger kan man ikke besvare din opgave!
Prøv også at se denne opgave her på studieportalen:
https://www.studieportalen.dk/Opgaver/2364/Klassiskgenetik.aspx :)
Du må have en biologibog, hvor der står noget om, hvilke gener der koder for øjenfarve, og hvilke der har dominans?
Prøv lige at finde ud af det, for uden de oplysninger kan man ikke besvare din opgave!
Prøv også at se denne opgave her på studieportalen:
https://www.studieportalen.dk/Opgaver/2364/Klassiskgenetik.aspx :)
Svar #2
30. marts 2008 af aisha_123 (Slettet)
Desværre har jeg ikke sådan en bog og det var derfor..
Skriv et svar til: Øjenfarve genetik!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
