Matematik
Lineær regression
31. marts 2008 af
hjælpmig! (Slettet)
Har li glemt hvor'n man gør dette:
En ret linje har hældningskoefficienten -2 og skærer koordinatsystemets førsteakse i punktet P(3,0).
Bestem en forskrift for den funktion f, der har denne rette linje som graf.
En ret linje har hældningskoefficienten -2 og skærer koordinatsystemets førsteakse i punktet P(3,0).
Bestem en forskrift for den funktion f, der har denne rette linje som graf.
Svar #2
31. marts 2008 af Isomorphician
Lineær forskrift: y = ax + b
hældningskoefficient = a
punkt = (x,y)
Indsæt dine værdier og isoler b.
hældningskoefficient = a
punkt = (x,y)
Indsæt dine værdier og isoler b.
Skriv et svar til: Lineær regression
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
