Matematik

vektor

31. marts 2008 af thekingy (Slettet)
hej det er nogle opgaver fra engelsk som jeg har oversættet på dansk.

en reference system vektor a=(3) og b=(-3)
(4) (2 )
vi finder vektor c ved liging
a+b+c=0, hvor 0=(0)
(0)
a. finde vinklen mellem vektor a og b
b. vis at vektor c har kordinaten (0 )
(-6)
c. finde koordinaterne for udkast af vektor c på vektor b
d. Determine the area of the parallelogram spanned by the vectors a and b

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2008 af Isomorphician

Hvad har du problemer med?

Svar #2
31. marts 2008 af thekingy (Slettet)

Jeg er ikke særlig gode til vektor.

Jeg ved slet ikke reglene.

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2008 af Isomorphician

Ikke fordi jeg ikke gider hjælpe dig, men det ville måske være en god idé at læse din bog igennem en gang mere.

Svar #4
31. marts 2008 af thekingy (Slettet)

Er de meget nemt synes du?

Svar #5
31. marts 2008 af thekingy (Slettet)

Nej kunne ikke. Har nu brugt 2 timer på det, men stadig kan ikke finde ud af det.

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. marts 2008 af Xyxoz (Slettet)

Skalarprodukt:

a ' b = |a| * |b| * cos(V)

hvor ' er skalarproduktet (også kaldet prikprodukt)
a er vektor a
b er vektor b


Brug den formel som udgangspunkt.

Svar #7
01. april 2008 af thekingy (Slettet)

Jeg ved ikke hvad du mener.

hvad er skalarprdukt?

Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.