Biologi
lipase essaymetode
02. april 2008 af
PN (Slettet)
er der nogen som har en idee om, hvad lipases assaymetode, substrattype og målestof er?
og med substrattype, menes der så triglycerid eller glycerol eller noget andet?
og med substrattype, menes der så triglycerid eller glycerol eller noget andet?
Svar #1
04. april 2008 af trinetrunten (Slettet)
i hvilken kontekst? - hvordan lyder opgaven?
du spørger lidt "er der længere hjem end på cykel?"
lipase = vandopløseligt enzym, der nedbryder lipid
assay = analyse
substrat = mad til mikroorganismer
målestof = "For at enzymkatalyserede reaktioner kan påvises, skal detkunne registreres, at der er sket en reaktion. Det stof, der kanregistreres, kaldes målestoffet. For de kvalitative metoder ermålestoffet ofte en farvet forbindelse, der kan ses med detblotte øje."
du spørger lidt "er der længere hjem end på cykel?"
lipase = vandopløseligt enzym, der nedbryder lipid
assay = analyse
substrat = mad til mikroorganismer
målestof = "For at enzymkatalyserede reaktioner kan påvises, skal detkunne registreres, at der er sket en reaktion. Det stof, der kanregistreres, kaldes målestoffet. For de kvalitative metoder ermålestoffet ofte en farvet forbindelse, der kan ses med detblotte øje."
Skriv et svar til: lipase essaymetode
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
