Fysik
Bold fra elevator
02. april 2008 af
Plooki (Slettet)
Hvordan kan man udregne, tiden hvorved en bold
falder til jorden, fra en elevator, hvis elvatoren kører med 1,2 m/s og bolden slippes fra 1,3 m !
falder til jorden, fra en elevator, hvis elvatoren kører med 1,2 m/s og bolden slippes fra 1,3 m !
Svar #1
02. april 2008 af kleif
Brug de oplysninger du får:
V0 = -1,2m/s
S = 1,3m
A0 = 0m/s^2
Hvilen kraft påvirkes bolden med, i det øjeblik man slipper den?
Hint: Der er kun én kraft, det ender med at være den resulterende kraft.
V0 = -1,2m/s
S = 1,3m
A0 = 0m/s^2
Hvilen kraft påvirkes bolden med, i det øjeblik man slipper den?
Hint: Der er kun én kraft, det ender med at være den resulterende kraft.
Svar #2
03. april 2008 af Plooki (Slettet)
Men skal jeg sætte de to elementer lige med hinanden, eller skal jeg bare bruge
s(t) = v*g*t^2 + v*t + s0, eller hvad ?
s(t) = v*g*t^2 + v*t + s0, eller hvad ?
Skriv et svar til: Bold fra elevator
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
