Engelsk
korrekte sætninger? haster.
02. april 2008 af
ilubabs (Slettet)
- er disse sætninger korekte?
1)Lotte har langt hår=Lotte has Long hair
2)Anne har set en hare= Anne has seen a hare
3)Jeg kan ikke hører hvad du siger= I can't hear what you say.
4)Lotte er her nu= lotte and anne are here now
5)Anne har et sejl=Anne has a sail
&)mit hus er til salg=my house is to sale.
7)bogen er udsolgt= the book is sold out.
8)Alle sidder i en celle=Allan sits in a cell
9)ikke spild min tid= don't waste my time.
10)Lotte har en lille talje=Lotte has a little waist
11)Anne stjæler?Anne steal
12)jeg hader stål= I hate steel
13)en sum penge= a sum of money
14)jeg har nogle sokker= I have some socks
15)de solgte deres bil= they sold their car
16)der er mange blomster= there are many flowers
17)vi kan sove samme i næste uge= we can sleep together in next week
18)du er meget svag= you is very weak
1)Lotte har langt hår=Lotte has Long hair
2)Anne har set en hare= Anne has seen a hare
3)Jeg kan ikke hører hvad du siger= I can't hear what you say.
4)Lotte er her nu= lotte and anne are here now
5)Anne har et sejl=Anne has a sail
&)mit hus er til salg=my house is to sale.
7)bogen er udsolgt= the book is sold out.
8)Alle sidder i en celle=Allan sits in a cell
9)ikke spild min tid= don't waste my time.
10)Lotte har en lille talje=Lotte has a little waist
11)Anne stjæler?Anne steal
12)jeg hader stål= I hate steel
13)en sum penge= a sum of money
14)jeg har nogle sokker= I have some socks
15)de solgte deres bil= they sold their car
16)der er mange blomster= there are many flowers
17)vi kan sove samme i næste uge= we can sleep together in next week
18)du er meget svag= you is very weak
Svar #1
02. april 2008 af Xyxoz (Slettet)
3) I can't hear what you're saying
6) My house is for sale
10) Lotte has a small waste
11) Anne steals
17) We can sleep together next week
18) You are very weak
6) My house is for sale
10) Lotte has a small waste
11) Anne steals
17) We can sleep together next week
18) You are very weak
Skriv et svar til: korrekte sætninger? haster.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
