Matematik
Trigonometri --> orienteringsløb
06. april 2008 af
9200 (Slettet)
OK i linket kan i se selve opgaven, som jeg håber i vil hjælpe med.
Den er ikke særlig svær, og jeg har løst til og med opg. b.
Skal have hjælp fra post 2 til post 3.
2007 format:
http://peecee.dk/upload/view/107737
ældre format:
http://peecee.dk/upload/view/107738
PLEEASE HJÆLP.......Tak :)
Den er ikke særlig svær, og jeg har løst til og med opg. b.
Skal have hjælp fra post 2 til post 3.
2007 format:
http://peecee.dk/upload/view/107737
ældre format:
http://peecee.dk/upload/view/107738
PLEEASE HJÆLP.......Tak :)
Svar #1
06. april 2008 af peter lind
c) tg(v)=425/575
d)Tiden t = længde/fart, så den direkte vej skal være mindst 25% kortere for at det kan betale sig.
d)Tiden t = længde/fart, så den direkte vej skal være mindst 25% kortere for at det kan betale sig.
Skriv et svar til: Trigonometri --> orienteringsløb
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
