Matematik
en lille opgave
06. april 2008 af
Maleen (Slettet)
Nogen som kan hjælpe med denne opgave ?
Udviklingen i det danske skovareal kan beskrives ved følgende matematiske model:
y=417000*1,007^x
hvor y er skovarealet (målt i hektar), og x er antal år efter 1990.
a) Hvad fortæller tallene 417 000 og 1,007 om udviklingen i det danske skovareal?
Udviklingen i det danske skovareal kan beskrives ved følgende matematiske model:
y=417000*1,007^x
hvor y er skovarealet (målt i hektar), og x er antal år efter 1990.
a) Hvad fortæller tallene 417 000 og 1,007 om udviklingen i det danske skovareal?
Svar #2
06. april 2008 af Maleen (Slettet)
jeg forstår intet af det link der :S
at arealet er stigende ... hvordan kan jeg se det ?
at arealet er stigende ... hvordan kan jeg se det ?
Svar #3
06. april 2008 af Isomorphician
y = b*a^x
a betegnes som fremskrivningsfaktoren. Hvis denne er større end 1 er funktionen (i dette eksempel arealet) voksende.
a betegnes som fremskrivningsfaktoren. Hvis denne er større end 1 er funktionen (i dette eksempel arealet) voksende.
Skriv et svar til: en lille opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
