Matematik
Isoler T
07. april 2008 af
Cecilie1989 (Slettet)
Hej alle.
Nogen der kan hjælpe med at isolere T i denne ligning???
(8364*(40-T))+(358,4*(40-T))=(361,6*(T-12))+(20.190*(T-12))
Nogen der kan hjælpe med at isolere T i denne ligning???
(8364*(40-T))+(358,4*(40-T))=(361,6*(T-12))+(20.190*(T-12))
Svar #1
07. april 2008 af mathon
(8364*(40-T))+(358,4*(40-T))=(361,6*(T-12))+(20.190*(T-12))
(8364+358,4)(40-T) = (361,6+20.190)(T-12)
(8364+358,4)(40-T) = (361,6+20.190)(T-12)
8722,4(40-T) = 381,79(T-12)
22,8461(40-T) = T-12
913,843-22,8461T = T-12
913,843+12 = T+22,8461T
913,843+12 = T+22,8461T
925,843 = 23,8461T
T = 925,843/23,8461
T = 38,8
(8364+358,4)(40-T) = (361,6+20.190)(T-12)
(8364+358,4)(40-T) = (361,6+20.190)(T-12)
8722,4(40-T) = 381,79(T-12)
22,8461(40-T) = T-12
913,843-22,8461T = T-12
913,843+12 = T+22,8461T
913,843+12 = T+22,8461T
925,843 = 23,8461T
T = 925,843/23,8461
T = 38,8
Skriv et svar til: Isoler T
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
