Fysik
Elektrisk felt og elektron
07. april 2008 af
kuerten15
En elektron med farten v = 6*10^7 m/s bevæger sig på et vist tidspunkt ind mellem kondensatorpladerne. Hastighedsvektoren v er parallel med en af kondensatorpladernes kanter og vinkelret på den elektriske feltstyrkevektor E.
Bestem det tidsrum t, hvor elektronen befinder sig mellem kondensatorpladerne.
Jeg har følgende værdier:
l = 1,59 cm (afstanden mellem pladerne)
C = 2 pF
U = V = 200 V
E = 12578,6 N/C
Det elektriske felt er et homogent felt.
Bestem det tidsrum t, hvor elektronen befinder sig mellem kondensatorpladerne.
Jeg har følgende værdier:
l = 1,59 cm (afstanden mellem pladerne)
C = 2 pF
U = V = 200 V
E = 12578,6 N/C
Det elektriske felt er et homogent felt.
Skriv et svar til: Elektrisk felt og elektron
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
