Fysik
gitterligningen
07. april 2008 af
9200 (Slettet)
Nogen der kan fortælle hvordan jeg løser de her opgaver??
TAKKK
1. Beregn afbøjningsvinklerne når d = 1,33·10-6 m og man bruger en laser på 666 nm.
2. Beregn afbøjningsvinklerne når d = 1,66·µm og man bruger en laser på 532 nm.
3. Beregn afbøjningsvinklerne når man bruger et gitter med 1000 streger pr. mm og man bruger en laser på 532 nm. (hint: Bestem først d!)
TAKKK
1. Beregn afbøjningsvinklerne når d = 1,33·10-6 m og man bruger en laser på 666 nm.
2. Beregn afbøjningsvinklerne når d = 1,66·µm og man bruger en laser på 532 nm.
3. Beregn afbøjningsvinklerne når man bruger et gitter med 1000 streger pr. mm og man bruger en laser på 532 nm. (hint: Bestem først d!)
Skriv et svar til: gitterligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
