Biologi
Biologi spg.
05. september 2004 af
Pigen (Slettet)
Jeg er ved at lave en biologiopgave omkring energioptagelse og energiforbrug hos gæs. Men sidder fast i følgende opgave:
Giv, en mulig forklaring på gæssenes energiforbrug er forskelligt på en eng og på en nysået mark.
Opgivede oplysninger:
Energiforbrug på eng: 1088 kJ pr. døgn
Energiforbrug på nysået mark: 1280 kJ pr. døgn
Kan det bare hænge sammen med, at gæssene skal søge mere efter føde på marken eller?
Giv, en mulig forklaring på gæssenes energiforbrug er forskelligt på en eng og på en nysået mark.
Opgivede oplysninger:
Energiforbrug på eng: 1088 kJ pr. døgn
Energiforbrug på nysået mark: 1280 kJ pr. døgn
Kan det bare hænge sammen med, at gæssene skal søge mere efter føde på marken eller?
Svar #1
06. september 2004 af Samuel (Slettet)
Eng: Masser af føde = lille anstrengelse for føde...
Nysået mark: Ringe fødemængde = stor anstrengelse for føde...
Nysået mark: Ringe fødemængde = stor anstrengelse for føde...
Skriv et svar til: Biologi spg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
