Matematik
hvordan dog det :O?
08. april 2008 af
Pernille-2 (Slettet)
en bestem type glas har udvendig form som en cylinder med højden h og grundfladeradius r. Det indre af glasset har form som en kegle med højde h og grundfladeradius r. glasset skal kunne rumme 1 dm^3
a) bestem h som funktion af r
facit er h=3/(pi*r^2) hvordan dog det ?
b) glassets udvendige overflade O består af cylinderens krumme overflade og bund.
bestem en forskrift for O som funktion af r.
facit:o(r)=(6/r)+(pi*r^2) hvordan det ?
håber nogen der kan hjælpew mi :(
a) bestem h som funktion af r
facit er h=3/(pi*r^2) hvordan dog det ?
b) glassets udvendige overflade O består af cylinderens krumme overflade og bund.
bestem en forskrift for O som funktion af r.
facit:o(r)=(6/r)+(pi*r^2) hvordan det ?
håber nogen der kan hjælpew mi :(
Skriv et svar til: hvordan dog det :O?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
