Matematik
Haster
09. april 2008 af
katrineev (Slettet)
Jeg har en opgave hvor der står, at en kapital å 7350 kr. forrentes til 3,25% p.a
hvad er kapitalen efter 12 år?
mit spørgsmål er, forrentes, vil det sige trækkes fra eller ligges til?
3,25/100= 0,0325
0,0325*7350= 238,875?
HJÆLP vækst osv, har aldrig været min stærke side.
hvad er kapitalen efter 12 år?
mit spørgsmål er, forrentes, vil det sige trækkes fra eller ligges til?
3,25/100= 0,0325
0,0325*7350= 238,875?
HJÆLP vækst osv, har aldrig været min stærke side.
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
