Matematik
Tredje gradsligning
10. april 2008 af
Marie+Louise (Slettet)
En tredje gradsligning:
x(0,15+2x)^2 = 10^-4,9 <=>
x(0,0225+4x^2+0.3x) = 10^-4,9 <=>
0,0225x+4x^3+0.3x^2 = 10^-4,9
Er det på nogen måde muligt at løse den uden brug af CAS-værktøj (og ikke ved de indviklede formler)?
Kan man omskrive det til noget smart?
x(0,15+2x)^2 = 10^-4,9 <=>
x(0,0225+4x^2+0.3x) = 10^-4,9 <=>
0,0225x+4x^3+0.3x^2 = 10^-4,9
Er det på nogen måde muligt at løse den uden brug af CAS-værktøj (og ikke ved de indviklede formler)?
Kan man omskrive det til noget smart?
Skriv et svar til: Tredje gradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
