Biologi

Info til AT-synopsis om biologiske våben

13. april 2008 af Lullu89 (Slettet)
Hej alle biologi interesserede! Jeg skal meget snart skrive AT-synopsis i biologi og historie om biologiske våben, så ville høre om der er nogle der har ideer til hvilke krige der blev brugt bio-våben i og anden info der kunne hjælpe mig. På forhånd mange tak!!
Ivalu

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2008 af andersbm (Slettet)

1767:
Nordamerika - Franskmænd og indianere vs. Englæderne.
Englænderne forsøgte at indtage et fort, som jeg ikke lige kan huske navnet på, men det korte og det lange af det her er at englænderne spredte kopper blandt indianerne for at formindske deres antal således at de ikke kæmpede sammen med franskmændende.

Jeg husker desuden noget kaldet Unit 731 fra 2.verdenskrig, som var et projekt Japanerne arbejdede på. De testede forskellige vira/bakterier på fanger og spredte det vidst senere i forbindelse med angreb på kina.

Svar #2
13. april 2008 af Lullu89 (Slettet)

Tak for info! :) Jeg har desværre brug for lidt større info indenfor en bestemt krig da jeg kun må forholde mig til en krig. Ved du evt. om der er mere indenfor 2. verdenskrig da min lærer gerne vil have vi forsøger at skrive under den krig, da det er en vi lige har arbejdet med, det er dog ikke et krav.
Kh Ivalu

Brugbart svar (1)

Svar #3
21. april 2008 af thanhvi (Slettet)

under vietnamkrigen brugte man et middel ved navn agent orange, som blev kastet ned fra fly. dette middel fik planterne til at dø, men senere hen fandt man ud af at dette middel var skyld i misdannelser. dette emne har bla. været benyttet af en af mine venner til deres AT-forlør: krig, medier og teknologi

Skriv et svar til: Info til AT-synopsis om biologiske våben

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.