Matematik

Halveringskonstant.. Hjælp! ;D

13. april 2008 af Bruceboy (Slettet)
Hej. Jeg har lige en opg. som jeg sidder fast ved. Håber på noget hjælp ;b

En eksponentiel aftagende funktion er givet ved f(t) = 100 * e^-0,2 * t

- Bestem halveringskonstaten.

HJÆLP ;D

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2008 af MatJakob (Slettet)

T=ln(0,5)/(-0,2)

Svar #2
13. april 2008 af Bruceboy (Slettet)

Det kan ikke regnes ud?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2008 af josemaria (Slettet)

#2
Er det et retorisk spørgsmål?

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2008 af mathon

f(t) = b*e^(-k*t) med k>0
f(t) = 100*e^(-0,2*t)

se
http://peecee.dk/upload/view/97785

Skriv et svar til: Halveringskonstant.. Hjælp! ;D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.