Matematik
fordoblingskonstant
13. april 2008 af
seriøs (Slettet)
Der indsættes en beløb på en konto til en rente på 4 % p.a. Bestem fordoblingstiden for indestående på kontoen.
Jeg ved, at jeg skal bruge formlen for fordoblingskonstanten:
T2 = log 2 / log a
Men hvordan skal jeg gøre det uden en forskrift/funktion?
På forhånd tak.
Jeg ved, at jeg skal bruge formlen for fordoblingskonstanten:
T2 = log 2 / log a
Men hvordan skal jeg gøre det uden en forskrift/funktion?
På forhånd tak.
Svar #1
13. april 2008 af Da-ted (Slettet)
Du har jo a = (1,04) så er det jo bare at sætte ind i formlen?
Svar #2
13. april 2008 af seriøs (Slettet)
når så jeg skal skrive procenten i renteformlen altså:
0,04 + 1 = 1,04 og derefter T2 = log 2 / log 1,04 = 17,67...
Tak for hjælpen :)
0,04 + 1 = 1,04 og derefter T2 = log 2 / log 1,04 = 17,67...
Tak for hjælpen :)
Skriv et svar til: fordoblingskonstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
