Engelsk

Rettelse af kort kort stil.

06. september 2004 af evakorman (Slettet)
Er der nogen der har tid til at kigge min stil igennem og rette den for fejl, både gramma og vendinger. På forhånd tusind tak.

Me and English

The mainreason that I this year take English at C-level is that I have to complete my HF. To accomplish that I have to end up with English at B-level next year. Beside that, the English language interest me because of its prevalence in the world. English is a world wide language and very important to many people. Because of this language a lot of people are capable to communicate with each other all over the world even though they come from different countries. English is of great importance to many both in education, at work and in private.

Svar #1
06. september 2004 af evakorman (Slettet)

jeg mangler en del mere...kom til at sende den lidt for tidligt. Men måske er der nogen der så kan kigge på det jeg har sendt.

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2004 af Feel (Slettet)

English is of great importance to many both in education... er ikke xpert i engelsk men det der lyder lidt skummelt???

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2004 af Dunnar (Slettet)

that I this year take = that I this year am taking

English = english

at C-level is that I have to obtain my HF diploma.

Beside that = besides that

Because of this language a lot of people are capable to communicate with each other all over the world even though they come from different countries.

Because of this language many people are capable of communicating with each other all over the world eventhough they have different native languages.

Kommer der mere? Det her var det jeg kunne finde i det første stykke

Svar #4
06. september 2004 af evakorman (Slettet)

Fortsættelse...

Personaly I speak English when I from time to time eat together with some of the people from my block of flats. We are 5 family´s. All of us have children in the age of 6 month to 2 and a half. Most of us comea from Denmark but one of the "members" comes from England and another from USA. And because of that we all speak English. I have made a deal with the girl from England. She helps me with my English and I help with her Danish. So dear teacher that is me and my English...for now.

Det var det. Håber I kan hjælpe mig. Det er min første engelsk stil i 14 år så det er ikke det mest spænende eller grammatisk korrekte jeg ken diske op med, men håber jeg kan komme med en thriller i løbet af året:-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2004 af Dunnar (Slettet)

øh har du afleveret? For så gider jeg ikke rette... Det lød på dig som om det var til i dag...

Skriv et svar til: Rettelse af kort kort stil.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.