Matematik

Dirrerentialligning

16. april 2008 af Annette16 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe med:

Bestem den løsning f til differentialligningen y'=e^(x+y) der opfylder, at f(1)=-ln2-1

Hmm... hvordan gør man det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2008 af peter lind

Brug e^(x+y)=e^x*e^y og divider differentialligningen med e^y

Skriv et svar til: Dirrerentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.