Matematik
mundtlig fremlæggelse
18. april 2008 af
silverbabe (Slettet)
hejsa
jeg skulle gennemgå regneregler for stamfunktioner i mandags til en prøvefremlæggelse, men det gik ikke så godt. jeg havde ikke problemer med at skrive det på tavlen, men kunne ikke rigtig få noget brugbart lyd ud af munden.
hvad og hvordan ville i sige, hvis i skulle så og skrive det her på tavlen?:
F(x)+G(x) er en stamfunktion til f(x)+g(x) og
f(x)+g(x)dx = F(x)+G(x)
jeg skulle gennemgå regneregler for stamfunktioner i mandags til en prøvefremlæggelse, men det gik ikke så godt. jeg havde ikke problemer med at skrive det på tavlen, men kunne ikke rigtig få noget brugbart lyd ud af munden.
hvad og hvordan ville i sige, hvis i skulle så og skrive det her på tavlen?:
F(x)+G(x) er en stamfunktion til f(x)+g(x) og
f(x)+g(x)dx = F(x)+G(x)
Svar #1
18. april 2008 af dnadan (Slettet)
Du skal med andre ord bevise:
S g(x) + f(x) dx = G(x)+F(x) (bevises ved integrationsprøven)
Til at begynde med, skal du først redegøre for, at S f(x) dx = F(x) (definition), hvorefter ovenstående bevises.
Prøv eventuelt at søge på: Det ubestemte integrale - noter, så kommer der nogle fine noter frem.
S g(x) + f(x) dx = G(x)+F(x) (bevises ved integrationsprøven)
Til at begynde med, skal du først redegøre for, at S f(x) dx = F(x) (definition), hvorefter ovenstående bevises.
Prøv eventuelt at søge på: Det ubestemte integrale - noter, så kommer der nogle fine noter frem.
Svar #2
18. april 2008 af ibibib (Slettet)
F(x)+G(x) er en stamfunktion til f(x)+g(x):
En stamfunktion til f plus en stamfunktion til g er en stamfunktion til f plus g.
Sf(x)+g(x)dx = F(x)+G(x):
Det ubestemte integral af f plus g er lig med en stamfunktion til f plus en stamfunktion til g.
En stamfunktion til f plus en stamfunktion til g er en stamfunktion til f plus g.
Sf(x)+g(x)dx = F(x)+G(x):
Det ubestemte integral af f plus g er lig med en stamfunktion til f plus en stamfunktion til g.
Skriv et svar til: mundtlig fremlæggelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
