Matematik
determinant
20. april 2008 af
stræber-pigen (Slettet)
"A er en n gange n matrix med ikke-negativt cofactor A_nn og lad
c = det(A) / A_nn
Vis at hvis vi trækker c fra a_nn, så vil den resulterende matrix være singulær."
Hvordan løses den? Jeg ved, at en kvadratisk matrix A er singulær hvis og kun hvis detA=0.
c = det(A) / A_nn
Vis at hvis vi trækker c fra a_nn, så vil den resulterende matrix være singulær."
Hvordan løses den? Jeg ved, at en kvadratisk matrix A er singulær hvis og kun hvis detA=0.
Skriv et svar til: determinant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
