Matematik
Renteformlen
20. april 2008 af
reol32 (Slettet)
Hej
Hvordan sættes følgende opgave ind i renteformlen ?
10000 kr. forrentes ved en halvårlig rentetilskrivning, så de efter n rentetilskrivninger er blevet til f(t)=10000e^0,059n kr. Bestem vækstraten og angiv beløbet efter 10 år.
Renteformlen: Kn=K0*(1+r)^n (n og 0 efter K er sænket)
På forhånd tak.
Mvh. Anders
Hvordan sættes følgende opgave ind i renteformlen ?
10000 kr. forrentes ved en halvårlig rentetilskrivning, så de efter n rentetilskrivninger er blevet til f(t)=10000e^0,059n kr. Bestem vækstraten og angiv beløbet efter 10 år.
Renteformlen: Kn=K0*(1+r)^n (n og 0 efter K er sænket)
På forhånd tak.
Mvh. Anders
Skriv et svar til: Renteformlen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
