Matematik
Reducer!!!
20. april 2008 af
cloudo (Slettet)
Reducer
(a-b)^2 + (a-b)(a+b)- a^2
hvordan laver jeg det? har fuldstændigt glemt hvordan!
er det sådan?
(a-b)^2 + a^2 + b^2 - a^2
(a-b)^2 + b^2
(a-b)^2 + b^2
(a-b)^2 + (a-b)(a+b)- a^2
hvordan laver jeg det? har fuldstændigt glemt hvordan!
er det sådan?
(a-b)^2 + a^2 + b^2 - a^2
(a-b)^2 + b^2
(a-b)^2 + b^2
Svar #1
20. april 2008 af Sherwood (Slettet)
(a-b)^2+(a-b)(a+b)-a^2
=
a^2+b^2-2ab+a^2-b^2-a^2
=
a^2-2ab
=
a^2+b^2-2ab+a^2-b^2-a^2
=
a^2-2ab
Skriv et svar til: Reducer!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
