Matematik
Parabler
21. april 2008 af
linkincam (Slettet)
hej jeg har 3 parabler
f1(x)= -0,25x^2 + 2x +6
f2(x)= -(5/16)x^2 + 2,5x
f3(x)= 0,02x^2 - 0,2x
Figuren er sat ind i et koordinatsystem og 2 punkter på den er (-2,16;0,52) og (10,3;0,06)
Hvordan finder man så overfladearealet på den figur de 3 parabler giver?
f1(x)= -0,25x^2 + 2x +6
f2(x)= -(5/16)x^2 + 2,5x
f3(x)= 0,02x^2 - 0,2x
Figuren er sat ind i et koordinatsystem og 2 punkter på den er (-2,16;0,52) og (10,3;0,06)
Hvordan finder man så overfladearealet på den figur de 3 parabler giver?
Svar #1
21. april 2008 af Isomorphician
tegn det, så kan du sikkert se hvilke arealer der skal trækkes fra andre arealer
Skriv et svar til: Parabler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
