Engelsk
prostitutes etc. rette?
21. april 2008 af
susa (Slettet)
Hejsa.
Er der nogen der vil rette teksten?
-------------------------
In Thailand child prostitutes are very wanted… because the men want virgins so they don’t get sex illness.
According to the ILO convention article 138 and 182, it says that it’s not allowed for children to work full time until they are 15, but the work must not harm the child or prevent the child from going to school. And its also says that prostitution, mining´and soldier are forbidden for children under the age 18.
Er der nogen der vil rette teksten?
-------------------------
In Thailand child prostitutes are very wanted… because the men want virgins so they don’t get sex illness.
According to the ILO convention article 138 and 182, it says that it’s not allowed for children to work full time until they are 15, but the work must not harm the child or prevent the child from going to school. And its also says that prostitution, mining´and soldier are forbidden for children under the age 18.
Svar #1
21. april 2008 af Katrine (Slettet)
are very wanted = jeg vil sige "are highly sought after" eller noget i den dur, men det er vist en smagssag
so they don't get sex illness = so they do not get a sexual transmitted disease (STDs).
articles 138 and 1982, children are not allowed to work fulltime until they reach the age of 15 and that the job must not harm the child or prevent it from going to school. The articles also state that prostitution, mining and soldiering are forbidden for children under the age of 18.
so they don't get sex illness = so they do not get a sexual transmitted disease (STDs).
articles 138 and 1982, children are not allowed to work fulltime until they reach the age of 15 and that the job must not harm the child or prevent it from going to school. The articles also state that prostitution, mining and soldiering are forbidden for children under the age of 18.
Skriv et svar til: prostitutes etc. rette?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
