Fysik
røtngenstråling
21. april 2008 af
do-zap (Slettet)
i fysik har vi lavet et forsøg der er næsten identisk med forsøget på denne sidde http://www.emu.dk/gym/fag/fy/inspiration/fysvejl/atom/x-ray.html
mit første problem er at udregne d da jeg ikke kan finde ud af af lave 3kvadratrod på lommeregneren.
en af mine opg. er også at forklare hvordan afstanden d mellem ionlagene kan beregnes ud fra M og (p) M=massefylden
og (p) = densiteten
TAK !
mit første problem er at udregne d da jeg ikke kan finde ud af af lave 3kvadratrod på lommeregneren.
en af mine opg. er også at forklare hvordan afstanden d mellem ionlagene kan beregnes ud fra M og (p) M=massefylden
og (p) = densiteten
TAK !
Svar #2
23. april 2008 af Daniel TA (Slettet)
Hvis du skal udregne den 3-rod af noget opløfter du det i 1/3
Skriv et svar til: røtngenstråling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
