Fysik

røtngenstråling

21. april 2008 af do-zap (Slettet)
i fysik har vi lavet et forsøg der er næsten identisk med forsøget på denne sidde http://www.emu.dk/gym/fag/fy/inspiration/fysvejl/atom/x-ray.html

mit første problem er at udregne d da jeg ikke kan finde ud af af lave 3kvadratrod på lommeregneren.

en af mine opg. er også at forklare hvordan afstanden d mellem ionlagene kan beregnes ud fra M og (p) M=massefylden
og (p) = densiteten og det har jeg også problemer med.

TAK !

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2008 af mathon

3kvadratrod hedder rigtigt 3.rod

3.rod(x) = x^(1/3)

d = [M/(2*rho*N_A)]^(1/3)

Skriv et svar til: røtngenstråling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.