Biologi
BLODTYPE. Haster!
21. april 2008 af
ch100292 (Slettet)
hej. jeg sidder og laver biologirapport og kommer lige til at tænke på noget.
begge mine forældre er rhesus-negative og jeg er selv rhesus-positiv. min mor fik en injektion da hun var gravid.
kan det godt lade sig gøre at jeg er Rh+, selvom mine forældre er Rh- ?
hjælp, please. skal aflevere den i morgen.
begge mine forældre er rhesus-negative og jeg er selv rhesus-positiv. min mor fik en injektion da hun var gravid.
kan det godt lade sig gøre at jeg er Rh+, selvom mine forældre er Rh- ?
hjælp, please. skal aflevere den i morgen.
Svar #1
22. april 2008 af gahle (Slettet)
E er dominant mens e er recessiv.
ee = negativ
mens EE, Ee, eE = positiv
Eftersom begge dine forældre har recessive alleller, der kommer til udtryk er det ikke muligt!
ee X ee = ee, ee, ee, ee.
Der kan være usikkerhed, hvis i har brugt eldonkort.
ee = negativ
mens EE, Ee, eE = positiv
Eftersom begge dine forældre har recessive alleller, der kommer til udtryk er det ikke muligt!
ee X ee = ee, ee, ee, ee.
Der kan være usikkerhed, hvis i har brugt eldonkort.
Skriv et svar til: BLODTYPE. Haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
