Matematik
Haster regneforskrift!!!
21. april 2008 af
cloudo (Slettet)
Fuktionen f o g er bestemt ved f(x) = x2 + 2x og g(x) = x – 3. Bestem en regneforskrift for den sammensatte funktion f o g
svaret er det her:
f o g(x) = f(g(x)) = f(x–3) = (x–3)^2 + 2*(x–3) = x^2-6x+9 + 2x-6 = x^2-4x+3
er x^2-4x+3 svaret? og resten mellemregninger???
svaret er det her:
f o g(x) = f(g(x)) = f(x–3) = (x–3)^2 + 2*(x–3) = x^2-6x+9 + 2x-6 = x^2-4x+3
er x^2-4x+3 svaret? og resten mellemregninger???
Skriv et svar til: Haster regneforskrift!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
