Matematik

2 planer hjælp

22. april 2008 af mikeh (Slettet)
hej.. hvis jeg har ligningerne for to planer, hvordan er det så lige jeg finder punkt der ligger i begge planer?

håber på hurtig hjælp :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2008 af Djernis (Slettet)

skriv dine ligninger, så skal jeg hjælpe?

Svar #2
22. april 2008 af mikeh (Slettet)

perfekt..

b planen: -3x+4z=22

og a planen: -3x-4y=-20

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2008 af Djernis (Slettet)

-3x + 4z -22 = -3x - 4y + 20
er det ikke den ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2008 af Djernis (Slettet)

så er den vel det samme som 4x-22 = -4x+20

så er skæringen (5,25 , -1)
- jeg håber det var rigtigt ...

Skriv et svar til: 2 planer hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.