Matematik
?
23. april 2008 af
mmaarriiaagg (Slettet)
Hej
Jeg skriver fordi jeg er i gang med en matematik aflevering, hvor der er en opgave der lyder:
Tegn grafen for f, og bestem de værdier af a, for hvilke ligningen f (x) = a har netop 3 løsninger.
f(x) = -x3 + 4x2 + 3x – 3.
Jeg kan ikke helt gennemskue denne opgave, og håber derfor at der er nogle der har tid til at hjælpe? :)
På forhånd tak.
Jeg skriver fordi jeg er i gang med en matematik aflevering, hvor der er en opgave der lyder:
Tegn grafen for f, og bestem de værdier af a, for hvilke ligningen f (x) = a har netop 3 løsninger.
f(x) = -x3 + 4x2 + 3x – 3.
Jeg kan ikke helt gennemskue denne opgave, og håber derfor at der er nogle der har tid til at hjælpe? :)
På forhånd tak.
Svar #3
23. april 2008 af dnadan (Slettet)
#2 Jamen mange tak da :-) (antager, at du hentyder til guru halløjet:P)
Skriv et svar til: ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
