Matematik
Koordinatsæt
23. april 2008 af
chlo (Slettet)
Hej...nogen som vil hjælpe med en opgave
Opgaven https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=503503.
Parameterfremstillingen for
l:(xyz)=(1,2,3)+t(1,-1,1)
m:(xyz)=(-2,2,3)+s(2,-1,1)
Jeg sætter de to parameterfremstillinger for l og m lig med hinanden, for at finde skæringspunktet. Man ikke få det til at passe fik s= 2,4 og t=-10,8.
Hvad når t og s er lig med hinanden i y og z plan?
y: 2-t= 2-s og z: 3+t =3+s
Opgaven https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=503503.
Parameterfremstillingen for
l:(xyz)=(1,2,3)+t(1,-1,1)
m:(xyz)=(-2,2,3)+s(2,-1,1)
Jeg sætter de to parameterfremstillinger for l og m lig med hinanden, for at finde skæringspunktet. Man ikke få det til at passe fik s= 2,4 og t=-10,8.
Hvad når t og s er lig med hinanden i y og z plan?
y: 2-t= 2-s og z: 3+t =3+s
Svar #1
23. april 2008 af peter lind
Du har regnet forkert. med s=2,4 bliver førstekoordinaten for m
-2+2*2,4=2,8. Med t = -10,8 bliver førstekoordinaten på l 1-10,8*1= -9,8
-2+2*2,4=2,8. Med t = -10,8 bliver førstekoordinaten på l 1-10,8*1= -9,8
Skriv et svar til: Koordinatsæt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
