Matematik

Omskrevne cirkel

23. april 2008 af Hilda2 (Slettet)
Er der en formel for, hvordan man beregner en trekants omskrevne cirkel? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Hvis du mener at beregne radius R i den omskrevne cirkel, gælder sammenhængen:

2R = (a*b*c)/(2*T) = a/sin(A) = b/sin(B) = c/sin(C)

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2008 af mathon

centrum er
midtnormalernes skæringspunkt

Skriv et svar til: Omskrevne cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.