Matematik
reducér
24. april 2008 af
oOsileOo (Slettet)
er der nogle der kan hjælpe mig med at reducér
xy + x^2/xy
xy + x^2/xy
Svar #3
24. april 2008 af 1234567ii (Slettet)
xy+(x^2)/(xy)
=
xy+(x)/(y)
=
xy*(y)/(y)+(x)/(y)
=
(xy^2)/(y)+(x)/(y)
=
(xy^2+x)/(y)
=
(x(y^2)+x(1))/(y)
=
x(y^2+1)/(y)
=
xy+(x)/(y)
=
xy*(y)/(y)+(x)/(y)
=
(xy^2)/(y)+(x)/(y)
=
(xy^2+x)/(y)
=
(x(y^2)+x(1))/(y)
=
x(y^2+1)/(y)
Skriv et svar til: reducér
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
