Fysik
snorbølger lambda?
26. april 2008 af
katrinemb (Slettet)
jeg har lavet et fysik forsøg der hedder snorbølger.
1knude
f /hz = 59,51
1/f /s = 0,032
lambda = ... ?
hvordan regner jeg lambda ud? jeg har en formel der hedder lambda = v * 1/f, men jeg ved ikke hvordan jeg finder ud af v?
1knude
f /hz = 59,51
1/f /s = 0,032
lambda = ... ?
hvordan regner jeg lambda ud? jeg har en formel der hedder lambda = v * 1/f, men jeg ved ikke hvordan jeg finder ud af v?
Svar #1
26. april 2008 af juventuz (Slettet)
Du kan fx bruge: lambda= (2*L)/n, hvor L er snorens længde og n er antal buge.
Når du har lambda, finder du farten, ved at gange frekvensen med lambda.
Når du har lambda, finder du farten, ved at gange frekvensen med lambda.
Skriv et svar til: snorbølger lambda?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
