Matematik
gnemsnit
27. april 2008 af
EmmaConsuela (Slettet)
flyveturen til faro lufthavn i portugls rt ca 3150 km
og vare 3½ time
hva er genesnits farten
flyet bruger 3950 L brændstof pr,time hvor mane liter er der så brugt på turen
og vare 3½ time
hva er genesnits farten
flyet bruger 3950 L brændstof pr,time hvor mane liter er der så brugt på turen
Svar #1
27. april 2008 af michael_gade88 (Slettet)
Gennemsnitsfart: 3150 km / 3,5 timer= 900 km/t.
Brugt brændstof: 3950 liter pr. time * 3,5 timer= 13825 liter.
Brugt brændstof: 3950 liter pr. time * 3,5 timer= 13825 liter.
Skriv et svar til: gnemsnit
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
