Fysik
bølger og gitter.
27. april 2008 af
charlotte_me (Slettet)
En gitteropstilling ønskes benyttet til at undersøge lyset fra et neonrør d=3,33*10^-6 m, og afstanden mellem gitteret og skærmen er 1,0 m. Neonlyset rummer alle farver mellem blåt med ?=454 nm og rødt med ?=693 nm.
Hvor stor bliver afstanden mellem det røde og det blå lys på skærmen???
Hvor stor bliver afstanden mellem det røde og det blå lys på skærmen???
Skriv et svar til: bølger og gitter.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
