Matematik
Rente Regning - Beløb fordoblet
28. april 2008 af
Nightbreed (Slettet)
Hej!
Jeg sidder lige med en opgave og kan sgu ikke rigtig finde ud af hvordan jeg skal takle denne opgave.
Første opgave går fint.
En person sætter 15 000 kr. i banken til en fast årlig rente på 1,5 %.
a) Hvor stort et beløb står der på bankkontoen efter 10 år?
Det er bare normal rente regning: Kn=K0*(1+r)^n som ikke er noget problem. Det bliver 17408.112
Men det er opgave b, som jeg er helt væk ik, nogen der kan hjælpe eller kommer med nogle tips?
b) Hvor mange år går der før beløbet på 15 000 kr. er fordoblet?
Jeg sidder lige med en opgave og kan sgu ikke rigtig finde ud af hvordan jeg skal takle denne opgave.
Første opgave går fint.
En person sætter 15 000 kr. i banken til en fast årlig rente på 1,5 %.
a) Hvor stort et beløb står der på bankkontoen efter 10 år?
Det er bare normal rente regning: Kn=K0*(1+r)^n som ikke er noget problem. Det bliver 17408.112
Men det er opgave b, som jeg er helt væk ik, nogen der kan hjælpe eller kommer med nogle tips?
b) Hvor mange år går der før beløbet på 15 000 kr. er fordoblet?
Svar #2
28. april 2008 af Nightbreed (Slettet)
mange tak for hjælpen :o) Så fandt jeg sgu ud af det! Dejligt der er nogle mennesker man kan spørge til råds.
a = 1+0.015
Log(2)/Log(a) = 46.556
a = 1+0.015
Log(2)/Log(a) = 46.556
Skriv et svar til: Rente Regning - Beløb fordoblet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
