Matematik
Trigonometriske funktioner
28. april 2008 af
Jensbojsen (Slettet)
Hvordan vil I løse den her - ved ik hvad jeg skal:
Løs inden for R hver af ligningerne
A) Sinx=0,14
B) sinx= 3,18
C) cosx=-0,8739
D) COSX=-1,0198
Løs inden for R hver af ligningerne
A) Sinx=0,14
B) sinx= 3,18
C) cosx=-0,8739
D) COSX=-1,0198
Svar #2
28. april 2008 af tomlyn (Slettet)
Jeg kan ikke forstå den anderledes end:
sinx=0,14 <=>
x=sin^(-1)(0,14)<=>
x=8,0479... osv
sinx=0,14 <=>
x=sin^(-1)(0,14)<=>
x=8,0479... osv
Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
