Matematik

Differentialregning

28. april 2008 af tuba88 (Slettet)
Jeg prøver lige igen håber virkelig, at der er en, som kan hjælpe mig:


Oplyst
N'=k(600-N)

N(0)=300 og N(5)=500

Hvordan pokker bestemmer jeg k?

PÅ forhånd tak for hjælpen!

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2008 af ibibib (Slettet)

N = 600+c·e^(kx)

Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.