Matematik

andengradsligning

29. april 2008 af Rasmus1337 (Slettet)
Hey, har lidt problemer med den her

x^2-7x+11 = 0

det er x^2 jeg ikke kan huske hvad der skal gøres med.

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2008 af Mester_Bean (Slettet)

brug x=(-b +- kvrod(d))/2a

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2008 af Sherwood (Slettet)

http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=504352

Se #3.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2008 af kiju (Slettet)

du skal først finde diskriminanten b^2-4ac og derefter indsætte d i
x = (-b +/- kvrod(d)) / 2a

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2008 af kiju (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2008 af kiju (Slettet)

#3 forudsat at d > 0

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. april 2008 af Mester_Bean (Slettet)

større end eller lig med 0 :D

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#5,6 Naturligvis thi man kan ikke tage kvadratroden af et negativt tal.

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. april 2008 af dnadan (Slettet)

Alternativt kig på:
http://peecee.dk/upload/view/111657

Brugbart svar (0)

Svar #9
29. april 2008 af Mester_Bean (Slettet)

#8 er det ikke en ide at få alle de der dokumenter samlet på en side her på studieportalen.dk, så det bliver lettere at henvise til i fremtiden=?

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. april 2008 af mathon

...eller
http://peecee.dk/upload/view/106149

Brugbart svar (0)

Svar #11
29. april 2008 af dnadan (Slettet)

#9 Den idé har jeg også haft :) Der burde være en såkaldt sticky funktion, hvori dem som har forklarende dokumenter kan lægge deres dokumenter. Pt arbejder jeg på at færdiggøre en røvfuld dokumenter (med eksempler på opgaver, reduktion, vektor og hvad jeg nu ellers kan finde på)

Men indtil da bliver vi ved på denne måde :)

Brugbart svar (0)

Svar #12
29. april 2008 af Mester_Bean (Slettet)

#11 ja præcis! Det ville være smart!
Stort stykke arbejde.. jeg er sikker på, at mange vil være dig taknemmelige over det! Fedt med nogle, der gider hjælpe!

Brugbart svar (0)

Svar #13
29. april 2008 af dnadan (Slettet)

#12 Men tiden er knap, så det kan tage et par måneder endnu.
Har travlt med arbejdet, og i stedet for at arbejde på de dokumenter, så hjælper jer herinde...

Skriv et svar til: andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.