Matematik

Matematik opgave

02. maj 2008 af Hilda2 (Slettet)
Hej :) Tænkte på om der er en, der kan hjælpe mig med følgende opgave:

De variable omkostninger pr. dag ved produktion og salg af en vare kan beskrives ved:
f(x)=2*x^1,5
hvor x angiver antal producerede og solgte enheder pr dag.
Bestem de variable omkostninger ved en daglig produktion på 9 enheder

Er det så ikke bare at sætte 9 ind på x's plads, eller? Synes nemlig det virker lidt "for nemt"

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

Ja, det er bare det.

Svar #2
02. maj 2008 af Hilda2 (Slettet)

Okay :)

Spørgsmål b lyder:
Varen sælges til 6 kr. pr enhed.
b) Bestem en forskrift for den funktion g, der beskriver den daglige omsætning

Hvordan gør man dette?

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2008 af juventuz (Slettet)

Det ville jeg da helt klart sige, at du skal.

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2008 af juventuz (Slettet)

Sæt 9 ind på x's plads, som du selv antyder.

Svar #5
02. maj 2008 af Hilda2 (Slettet)

Okay :)

Spørgsmål b lyder:
Varen sælges til 6 kr. pr enhed.
b) Bestem en forskrift for den funktion g, der beskriver den daglige omsætning

Hvordan gør man dette?

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. maj 2008 af dnadan (Slettet)

Overvej, hvordan omsætning er defineret. Når du har overvejet dette kan du opstille din funktion.

Svar #7
02. maj 2008 af Hilda2 (Slettet)

Jamen så er det vel bare f(x)=6x ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
02. maj 2008 af dnadan (Slettet)

Nej...

Omsætning = Solgt - omkostninger

Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.